Μπριζίτ Μακρόν: Θετική στον κορωνοϊό και ασυμπτωματική

Θετική στον κορωνοϊό είχε βρεθεί η Μπριζίτ Μακρόν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Γαλλικά δημοσιεύματα

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως ξανάρχισε τις καθημερινές δραστηριότητές της αφού το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό, μετέδωσαν σήμερα οι γαλλικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί Europe 1 και France Info.

Σύμφωνα με το Europe 1 η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό στις 24 Δεκεμβρίου. Δεν παρουσίαζε κανένα σημαντικό σύμπτωμα και τα δύο επόμενα τεστ, στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, βγήκαν αρνητικά.

Ο Μακρόν παρουσίαζε βήχα και υψηλό πυρετό

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ, στις 24 Δεκέμβρη σταμάτησε να παρουσιάζει συμπτώματα κορωνοϊού. Ο κ. Μακρόν είχε βγει από την καραντίνα, αφού τέθηκε σε απομόνωση για επτά ημέρες στην επίσημη προεδρική κατοικία στη Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλλίες, σύμφωνα με την προεδρία της Γαλλίας.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19 στις 17 Δεκεμβρίου, γεγονός που οδήγησε σε μια προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών του σε όλη την Ευρώπη ύστερα από πολυάριθμες, πρόσφατες συναντήσεις του με ηγέτες της Ε.Ε. Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Μακρόν παρουσίαζε βήχα, υψηλό πυρετό και μεγάλη κόπωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM