Τουρκία: Αποτροπιασμός για το άγριο έγκλημα ζευγαριού

Συγγενείς 24χρονης την κατακρεούργησαν επειδή δεν ήθελε να χωρίσει από τον 25χρονο σύντροφό της - Στη συνέχεια βίασαν και σκότωσαν τον 25χρονο

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην επαρχία Καμάν. Οι συγγενείς της 24χρονης Βιλντάν Ίνσε ήθελαν να χωρίσει από τον 25χρονο σύντροφό της Οσμάν Τσελίκ προκειμένου να παντρευτεί τον ξάδερφό της.

Το χρονικό

Η κοπέλα αρνήθηκε με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί για δύο μήνες με τον αγαπημένο της. Όμως οι συγγενείς-δολοφόνοι έστησαν ενέδρα στο ζευγάρι καθώς τους προσκάλεσαν στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, λέγοντάς τους πως ήθελαν να τα βρουν μεταξύ τους. Αντ’ αυτού όμως, οι συγγενείς βρήκαν την ευκαιρία όταν η 24χρονη επισκέφθηκε την τουαλέτα όπου την κατέσφαξαν, ενώ στη συνέχεια βίασαν και μαχαίρωσαν θανάσιμα τον 25χρονο. Οι δράστες μετέφεραν τα δύο πτώματα σε έναν λάκκο και τα σκέπασαν με χώμα.

Πως έφτασαν οι Αρχές στους συγγενείς

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η οικογένεια του 25χρονου άρχισε να ανησυχεί και να τον αναζητά. Οι αστυνομικοί ανέκριναν τους συγγενείς της 24χρονης όπου κατάφεραν να αποσπάσουν τις ομολογίες τους. Για τη δολοφονία έχουν συλληφθεί ο πατέρας, ο αδερφός και δύο ακόμη συγγενείς της 24χρονης κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM