Ινδία: Πυρπόλησαν γυναίκα πριν καταθέσει για βιασμό

Ινδία: Πυρπόλησαν γυναίκα πριν καταθέσει για βιασμό

Μια ακόμη γυναίκα θύμα βιασμού ηλικίας 23 ετών αγωνίζεται για τη ζωή της μετά την πυρπόλησή της, ενώ κατευθυνόταν στο δικαστήριο της βόρειας Ινδίας.

Η γυναίκα βρισκόταν καθοδόν για την ακρόαση της υπόθεση που κατέθεσε εναντίον δύο ανδρών για βιασμό τον Μάρτιο, στο Uttar Pradesh.

Είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει σοβαρά εγκαύματα.

Πέντε άνδρες, μεταξύ των οποίων δύο από τους υποτιθέμενους βιαστές, συνελήφθησαν υπό την υπόνοια ότι είναι οι υπεύθυνοι για την πυρπόληση της άτυχης γυναίκας, λένε οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα ήταν στο δρόμο προς ένα σιδηροδρομικό σταθμό όταν μια ομάδα ανδρών της επιτέθηκαν και την έσυραν σε ένα κοντινό χωράφι, όπου την πυρπολήσαν, σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι γιατροί που την θεραπεύουν στο νοσοκομείο της πόλης Lucknow δήλωσαν ότι είχε λάβει 90% τραυματισμούς από εγκαύματα και ότι σύντομα θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στην πρωτεύουσα, στο Δελχί, για καλύτερη ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Unnao, η οποία ήταν πρόσφατα στις ειδήσεις σχετικά με μια άλλη περίπτωση βιασμού.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα δολοφονίας εναντίον ενός νομοθέτη του κυβερνώντος κόμματος τον Ιούλιο, αφού μια γυναίκα που τον κατηγορούσε για βιασμό τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Δύο από τις θείες της σκοτώθηκαν και ο δικηγόρος της τραυματίστηκε.

Αυτό το τελευταίο περιστατικό προκάλεσε εκτεταμένη οργή στην Ινδία, η οποία εξακολουθεί ακόμα να ξετυλίγει μια συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας και βιασμού που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Ένας 27χρονος κτηνίατρος στη νότια πόλη Hyderabad βιάστηκε και πυρπολήθηκε στις 27 Νοεμβρίου. Διαμαρτυρίες διεξήχθησαν σε ολόκληρη τη χώρα μετά την ανακάλυψη των θρυμματισμένων λειψάνων του θύματος μετά την εξαφάνισή του την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεξομανής πάπιος οδηγήθηκε σε... ευνουχισμό