Ρενέ Στυλιαρά: Η «ποιήτρια του Instagram» θα γράψει τη βιογραφία της Super Kikii

Η Ρενέ Στυλιαρά είναι συγγραφέας και παράλληλα γράφει στίχους για τραγούδια – Η ίδια έγινε γνωστή από τα ρομαντικά στιχάκια που μπορεί να βρει κανείς στον λογαριασμό της στο Instagram

Η 26χρονη συγγραφέας βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρενέ (@renestyliara)

Η Ρενέ Στυλιάρα, από τον αέρα της εκπομπής μίλησε για την αγάπη της για τη συγγραφή, τη σύγχρονη ποίηση, την απήχηση που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και για το νέο βιβλίο  – μια βιογραφία της Super Kikii.

«Μου άρεσε και ήθελα πάντα να επικοινωνώ»

«Δεν ξέρω αν ανακάλυψα ποτέ ότι ήταν χάρισμα το να γράφω. Μου άρεσε και ήθελα πάντα να επικοινωνώ και να βρίσκω τον κατάλληλο τρόπο να διαβάζω τη γλώσσα του σώματος κάποιου και να βρω πώς να του μιλήσω και πώς θα εκφραστώ. Ωστόσο, η πρώτη στιγμή λάμψης ήταν στο Γυμνάσιο, όταν κατάλαβα τη δύναμη που έχει ο προφορικός λόγος και μετέπειτα ο γραπτός, από μια καθηγήτρια μου, η οποία είχε κάτι μαγικό στον τρόπο που μίλησε, στη χροιά της. Ήταν μια γλυκιά επιρροή για μένα» δήλωσε η συγγραφέας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρενέ (@renestyliara)

Αμέσως μετά, η νεαρή συγγραφέας μοιράστηκε την άγνωστη ιστορία πίσω από τη δημιουργία των τραγουδιών «Σε ξένο σώμα» της Έλενας Παπαρίζου και «Σε δυο μόνο μάτια» του Αναστάσιου Ράμμου, στα οποία έγραψε κάποιους από τους στίχους.

Για το νέο της βιβλίο

Τέλος, αναφορικά με το βιβλίο που ετοιμάζει, αποκάλυψε πως πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή βιογραφίας για τη Super Kikii, μια ιδέα που συνέλαβε αφού παρακολούθησε τη συγκλονιστική συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM