Κομνηνού: Η αποστομωτική απάντηση στα ρατσιστικά σχόλια της Καράντη

Σάλος έχει προκληθεί με τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε η Κοραλία Καράντη και η Φιλαρέτη Κομνηνού δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερη απάντηση

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική» φαίνεται πως «έσφαξε με το γάντι» την Κοραλία Καράντη για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Πιο συγκεκριμένα, η Κοραλία Καράντη είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες: 

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία»

Προφανώς με αφορμή αυτά τα σχόλια, η Φιλαρέτη Κομνηνού έδωσε τη δική της απάντηση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως θα πρέπει να ψάξουμε αλλού για bullying.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί απο το Μπαγκλαντές και με αποκαλει  «γειά σου φίλη μου» η ψυχή μου γαληνεύνει ..ψάξτε αλλού για bullying ….» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM