Λιγνάδης: Κάτοικοι του Μεταξουργείου μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς κάτοικοι του Μεταξουργείου μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν από τη γειτονιά

Μετά την παραίτησή του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει να αντιμετωπίσει και την οργή που νιώθουν οι κάτοικοι του Μεταξουργείου, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν από την περιοχή.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει στην κατοχή του ένα loft ανάμεσα στο Μεταξουργείο και τον Σταθμό Λαρίσης. Το σπίτι του βρίσκεται αρκετά κοντά στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει για το σπίτι του σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «People»: 

«Ναι, μεταξύ Μεταξουργείου και Σταθμού Λαρίσης, κοντά στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ. Το σπίτι όπου ζω τώρα το πήρα με δάνειο και το ξεχρεώνω ακόμα, πληρώνοντας 750 ευρώ τον μήνα. Για να κάνω απόσβεση του δανείου, δηλαδή, θα έπρεπε να μένω εκεί 25 ώρες το 24ωρο αντί να τρέχω στα καφενεία! Αλλά νιώθω καλά σε μια τέτοια λαϊκή γειτονιά, που θεωρείται ο απόπατος αυτή τη στιγμή: Επικίνδυνη, όχι πολύ καθαρή, με ένα μωσαϊκό κόσμου».

Το γεγονός δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, ωστόσο το έναυσμα γι' αυτή την απόφαση των κατοίκων σχετίζεται με τις κατηγορίες που έχουν γίνει εις βάρος του κ. Λιγνάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM