Μπιμπίλας: Αύριο η απόφαση για την διαγραφή Λιγνάδη από το ΣΕΗ

Σπύρος Μπιμπίλας
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/4) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μέσα από την εκπομπή, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) μίλησε για το ελληνικό #MeToo, στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Τα κανάλια ασχολούνται με τα ηχηρά ονόματα»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΕΗ, παρότι το γενικότερο «σούσουρο» που επικράτησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μπορεί το ζήτημα με τις καταγγελίες να έχει κατασταλάξει κάπως, ωστόσο, σε καμία περίπτωση, δεν έχει λήξει. Και αυτό, γιατί όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, έρχονται διαρκώς νέες υποθέσεις στο προσκήνιο, όχι όμως με βαρύγδουπα ονόματα, Και εκεί ακριβώς οφείλεται και η «ησυχία» στον μιντιακό κόσμο.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Τα κανάλια ασχολούνται με τα ηχηρά ονόματα, με τα μη ηχηρά, ακόμα και αν τους το πούμε, δεν θα ασχοληθούν».

«Εμείς θα πρέπει λίγο να σιωπούμε»

Επίσης, είπε πως «από τη στιγμή που όλο αυτό με το #MeToo έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, δηλαδή τώρα που η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει αυτή την υπόθεση, εμείς θα πρέπει λίγο να σιωπούμε». Και αναρωτήθηκε: Πώς θα αφήσεις την Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της αν εσύ συνέχεια παρεμβαίνεις; Δεν γίνεται».

Ο Σπύρος Μπιπίλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για υποθέσεις βιασμών, αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το ΣΕΗ στη γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασιστεί το αν ο κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης, θα αποπεμφθεί από το σώμα των ηθοποιών ή όχι.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα