Μάνος Βακούσης: Αποκάλυψε πως πήγαν να τον βιάσουν σε ηλικία 10 ετών

Ο Μάνος Βακούσης μίλησε για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος και αποκάλυψε πως αποπειράθηκαν να τον βιάσουν σε ηλικία 10 ετών

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Βακούσης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ανέφερε πως πήγαν να τον βιάσουν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών.

Ο ίδιος ανέφερε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο:

«Εγώ που έχω συνεργαστεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται διάφορα, εγώ σήμερα θα έλεγα με σεβασμό στη μνήμη του Λευτέρη Βογιατζή, ότι έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία μαζί του. Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε όλοι να ακολουθήσουμε το όραμά του, όπως έπαιζε αυτός, όπως μιλούσε… Και στο τέλος όλοι παίζαμε όπως ο Βογιατζής. Η παράστασή του ήταν συγκλονιστική. Αυτή η προετοιμασία που έγινε με τον Λευτέρη, που ήμασταν όλοι κακοποιημένοι και βιασμένοι και ενώ ο κόσμος έλεγε μπράβο, εμείς πίσω ήμασταν με δάκρυα στα μάτια. Με τον Αλέξη Μινωτή δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε.

Είναι δυνατόν όταν κάποιος βιάζεται να πούμε ότι δεν είμαστε με εκείνον; Δεν γίνεται αυτό. Έχω δεχτεί πολλές φορές ανήθικες προτάσεις. Μα δεν είναι φυσικό, αφού είμαστε ατελέστατα πλάσματα, είμαστε πεινασμένα όντα. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στον κόσμο που ενώ δεν πεινάει τρώει. Πρέπει να μιλάμε όταν συμβαίνει. Θα σου πω και άλλο ένα περιστατικό με ένα σκηνοθέτη. Το έζησα μπροστά μου την ώρα που βγήκε η κοπέλα. Προσπάθησε κάποιος να τη βουτήξει, να την πιάσει, πολύ γνωστός, εκείνη αντιστάθηκε, του μάγκωσε τα χέρια και του λέει "τώρα με ποιον τρόπο θα μου κάνεις οτιδήποτε; με το όνομά σου ή με τον άνδρα που έχεις μέσα σου;”, και τον πάγωσε. Το κορίτσι βγήκε έξω δαρμένο γιατί πάλεψε με ένα θηρίο»

Η απόπειρα βιασμού

«Όταν ήμουν 9 χρονών και ήρθα από τη Σαντορίνη στην Αθήνα δούλευα σε ένα ξυλουργείου. Τον πρώτο χρόνο όλα καλά, δούλευα με ένα ξάδελφό του. Κάποια μέρα, όταν ήμουν δέκα, ο ξάδελφός του μου λέει "πάμε μια βόλτα”. Εγώ ήμουν χαρούμενος. Πήγαμε σε ένα δάσος στο Μπραχάμι και εκεί εμφανίζονται και άλλοι δύο φίλοι του. Ξαφνικά με βουτάνε να με κακοποιήσουν. Με το που καταλαβαίνω, γιατί έκανα πράγματα έτσι, λέω μισό λεπτό να πάω να ουρήσω. Τρέχω και βγαίνω στο δρόμο σταματώντας ένα μηχανάκι και με πάει στο σπίτι μου. Το λέω στον αδερφό μου, πάει στο συνεργείο τους σαπίζει στο ξύλο και φέρνει την αστυνομία. Τρία χρόνια φυλακή έφαγαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM