Κώστας Δόξας: Τι απαντά για την καταγγελία της πρώην συζύγου του

Ο Κώστας Δόξας απαντά στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του – «Θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου»

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ύστερα από δημοσίευμα γνωστής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας για περιστατικό ξυλοδαρμού το οποίο εμπλέκει τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την καταγγελία της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, σύμφωνα με την οποία η ίδια (Μαρία Δεληθανάση) έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γνωστό τραγουδιστή και συμμετέχοντα στο «YFSF».

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή Κώστα Δόξα

«Με έντονη αγανάκτηση αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show, και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα "αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά" καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη για τα μέσα που μετέρχεται αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα, 5/3/2021».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM