Βάσια Τριφύλλη: «Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα»

Βάσια Τριφύλλη
(Πηγή: Facebook)

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Βάσια Τριφύλλη, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση, στο θρυλικό «Ραντεβού στα Τυφλά» που σάρωνε τις τηλεθεάσεις αλλά και την ηλικία της. Μάλιστα, τόνισε: «Απέκτησα εχθρούς στο θέατρο γιατί σήκωνα κεφάλι».

«Δεν το αντέχω που μεγαλώνω»

Αναφορικά με την ηλικία της, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε: «Δεν το αντέχω που μεγαλώνω. Ποιον βοηθάει που γερνάω; Δεν είμαι συμβιβασμένη. Αν κάνω πλαστικές θα ξεγελάσω εμένα».

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με το “Ραντεβού στα τυφλά”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με το “Ραντεβού στα τυφλά”, μου έχει μείνει απωθημένο. Είναι το "παιδί" μου, το γέννησα και δεν πρόλαβα να το χορτάσω. Και μου το πήραν πριν ολοκληρωθεί ο… τοκετός». «Το σακάκι το άνοιγα από αμηχανία κι έγινε σλόγκαν», είπε στην συνέχεια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Βάσια Τριφύλλη.

«Έχω παντρέψει εννιά ζευγάρια από το “Ραντεβού στα τυφλά”»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συμπλήρωσε επίσης: «Έχω παντρέψει εννιά ζευγάρια από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Ρώτησέ τους γιατί μου το πήραν. Έφτασα να κάνω και 98%, μια φορά, αλλά έφτανε εύκολα στο 80%».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα. Παίρνω σύνταξη και κατά περιόδους που δουλεύω τη σταματάω».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα