Seniora Elis: Αποκάλυψε ότι ενήλικος influencer πήγε με 12χρονη

seniora elis
Πηγή: tiktok

Με αφορμή ένα περιστατικό από το κοντινό της περιβάλλον η Youtuber Seniora Elis, ανήρτησε ένα βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok. Η γνωστή Youtuber, αποκάλυψε πως ενήλικο άτομο του κύκλου της κάλεσε στο σπίτι του ένα ανήλικο κορίτσι, 12 χρόνων για να περάσουν ’’ωραία’’, όπως αναφέρει. 

Η Seniora Elis, στο βίντεό της σε μία προσπάθεια να προστατέψει τους έφηβους που την ακολουθούν υπενθυμίζει πως οι ενήλικοι που προβαίνουν σε ανήθικες προτάσεις προς ανήλικους, ανά πάσα στιγμή μπορεί να φυλακιστούν.

Η ανάρτηση της Seniora Elis

''Μόλις έμαθα ότι άτομο του κύκλου μου που είναι 23χρόνων κάλεσε στο σπίτι του ένα 12χρονο κορίτσι, και ξέρετε πέρασαν ωραία, το ελπίζω δηλαδή.

Απλά ξέρετε ήθελα να κάνω μία υπενθύμιση γιατί εδώ είστε κυρίως έφηβοι και απο κάποιον πρέπει να το ακούσετε. Στην Ελλάδα αν είστε κάτω από 12 χρονών και πάτε με έναν ενήλικα και ’’περάσετε καλά’’, αυτός μπορεί να μπει φυλακή με τον νόμο. Δεν έχει σημασία πόσο δείχνετε, μπορεί να είστε 12 αλλά να φαίνεστε για 18, είστε και πάλι 12.

Τώρα τελευταία έχω ακούσει αρκετά τέτοια σκηνικά για ανθρώπους που ξέρω και για influencers και πραγματικά έχω εκνευριστεί και στεναχωρηθεί πολύ. Ήθελα να κάνω αυτό το tiktok γιατί ξέρω ότι εδώ είστε αν έφηβοι οι περισσότεροι και να ξέρετε ότι αν σας μιλάει κάποιος ενήλικας είναι παράνομο το να προχωρήσετε τη σχέση σας. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τις φίλες και τους φίλους σας.''

Ποια είναι η Seniora Elis

Η Seniora Elis αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα του ελληνικού Youtube. Η 23χρονη Ελισάβετ από τη Θεσσαλονίκη κινηματογραφεί τη ζωή της, δημιουργώντας vlogs, και μοιράζεται αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς της με το κοινό από το 2014.

Μέχρι στιγμής, τα βίντεο της έχουν περισσότερα από 45 εκατομμύρια views, και το κανάλι της στην πλατφόρμα του Yοutube έχει 208.000 subscribers, ενώ 109.000 χρήστες την ακολουθούν στο Instagram. Τους συγκεκριμένους εντυπωσιακούς αριθμούς, τους έχει πετύχει κυρίως γιατί δεν φοβάται να δείξει τα πραγματικά της συναισθήματα στην οθόνη.