Βασιλόπουλος: «Έχω φάει πολλή λάσπη από τα πρωινάδικα»

Χρήστος Βασιλόπουλος
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που πλέον ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τα όσα ακούγονται στις πρωινές εκπομπές για το άτομό του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει δεχθεί πολλή λάσπη από τα πρωινάδικα, τα οποία, χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει στην Αμερική, λέγανε πως παίζει τον κομπάρσο,

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Έχω φάει πολλή λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει… κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

«Ήταν πολύ άσχημο για μένα να ακολουθώ το όνειρό μου και να βλέπω τη συνέχεια της ελληνικής πορείας μου σαν πορεία στο Λος Άντζελες να κατακρίνεται. Δεν περίμενα καν από μεγάλους δημοσιογράφους που είναι στα πρωινά, σε μεγάλα κανάλια, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους και να ρίχνουν τόση λάσπη ακατάπαυστα».

Σημειώνεται πως ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει γίνει μπαμπάς εδώ και έναν χρόνο σε ένα αγοράκι που έχει λάβει το όνομα Απόλλωνας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα