Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
© NDP

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την απώλεια της μητέρας της που έπρεπε να διαχειριστεί.

Για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και την αναγνωρισιμότητα που έλαβε ξαφνικά δήλωσε: «Δεν πρόλαβα να χαρώ την επιτυχία. Μόλις ήρθε, φορέσαμε μάσκες. Με φώναζαν στον δρόμο και με παρηγορούσαν. Στην εφηβεία έβλεπα ταινίες και έπαιζα μετά τους ρόλους στον καθρέφτη. Με φαντάζομαι στη θέση της Μέριλ Στριπ».

Η απώλεια της μητέρας της

Η ηθοποιός μίλησε και για τον θάνατο της μητέρας της, την οποία έχασε σε μικρή ηλικία και γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα έχει πάρει και το δικό της επίθετο, για να την τιμήσει.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου, σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι οικονομικές δυσκολίες

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως θα ήταν προτιμότερο για εκείνη να δουλέψει στην εστίαση παρά σε μια καλλιτεχνική δουλειά που δεν την εκφράζει.

«Πέρασα δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει σε αρκετά μπαρ και καφέ. Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου» είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος», όπου υποδύεται την Ελπίδα, τη δασκάλα των παιδιών που απήχθησαν.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα