Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Εδώ τελείωσε η καριέρα του»

Πέτρος Φιλιππίδης
© (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη συνεργάστηκε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις ανάγκες της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της.

Όπως ανέφερε, καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους για τη σειρά της ΕΡΤ, ο ίδιος ήταν ευγενικός και κύριος. Ωστόσο, δε «μάσησε» τα λόγια της σχετικά με την καριέρα του, η οποία φαίνεται πως «λήγει» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Οι δηλώσεις της

Η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;

Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα»

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατηγορείται και επίσημα ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Ο εισαγγελέας που ερευνούσε τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, έκρινε πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να του ασκήσει δίωξη. Και μάλιστα και στις τρεις περιπτώσεις σε βαθμό κακουργήματος.

Πλέον ο φάκελος της δικογραφίας έχει ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος θα καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις θύματα και ανθρώπους που φαίνεται ότι γνωρίζουν «πρόσωπα και πράγματα». Τελευταίος θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του ο γνωστός ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα, δεν είχε εμφανιστεί για να δώσει εξηγήσεις, αλλά είχε απολογηθεί δια υπομνήματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε αρνηθεί πως υπήρξε βιασμός αλλά η σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα