Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ο 19χρονος ξάδελφός μου με βίαζε από τα 9 μου»

Όπρα Γουίνφρεϊ
© CBS

Η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ στη συνέντευξη που έδωσε στη νέα εκπομπή του πρίγκιπα Χάρι, «The Me You Can’t See», εξομολογήθηκε πως ο ξάδελφός της τη βίαζε από τα 9 της χρόνια μέχρι τα 12.

«Ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες»

«Στην ηλικία των 9 και 10 και 11 και 12 ετών έπεσα θύμα βιασμού από τον 19χρονο ξάδελφό μου. Δεν ήξερα τι είναι ο βιασμός. Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι είναι το σεξ, δεν είχα ιδέα πώς γίνονται τα μωρά, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Και το κράτησα μυστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ήταν απλά κάτι που αποδέχτηκα» υπογράμμισε η παρουσιάστρια και υποστήριξε πως αυτή η τραυματική εμπειρία τη δίδαξε ότι «ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες».

«Το να μπορεί κανείς να πει την ιστορία του, να ομολογήσει όλα όσα του έχουν συμβεί δυνατά, ότι αυτό συνέβη σε μένα, είναι ζωτικής σημασίας» τόνισε.

Η κακοποίηση από φίλο της μητέρας της

Τα τραυματικά χρόνια για την Όπρα συνεχίστηκαν. Όταν έφυγε από το σπίτι της γιαγιάς και του παππού της, όπου επίσης πέρασε πολύ δύσκολα λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του παππού της, μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της.

Η μητέρα της συγκατοικούσε με τον σύντροφό της, ο οποίος κακοποίησε επίσης τη γνωστή παρουσιάστρια.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα