Φιλιππίδης Καταγγελίες: «Με κάθισε στα πόδια του, χαϊδεύοντας με»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία μιας εκ των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, για βιασμό και απόπειρα βιασμού, αδικήματα για τα οποία ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-Live», μετέφερε τα όσα είπε η ηθοποιός στις αρχές για την απόπειρα βιασμού εις βάρος της από τον ηθοποιό.

Φιλιππίδης Πέτρος
© Facebook

«Άπλωσε πάνω μου τα χέρια του και με στρίμωξε στη γωνία»

Στην κατάθεση της στις αρχές οι ηθοποιός φέρεται να δήλωσε: «Ήμουν παγωμένη, είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι καλά, αλλά ντρεπόμουν να φύγω. Μου έδειξε κάτι φωτογραφίες που βρίσκονταν πάνω στο μπουντουάρ του και με το χέρι του μου έπιασε τον πισινό και με κάθισε στα πόδια του, χαϊδεύοντας με. Σηκώθηκα αμέσως και πήγα προς τον καναπέ, προσποιούμενη ότι χτυπάει η δόνηση του κινητού μου».

Και πρόσθεσε: «Έκανα ψέματα ότι μιλούσα με τη μητέρα μου και ότι έπρεπε να φύγω ξαφνικά. Δεν πτοήθηκε καθόλου, σαν να μην είχε συμβεί αυτό το τηλεφώνημα. Άπλωσε πάνω μου τα χέρια του και με στρίμωξε στη γωνία. Μου όρμησε, μου φιλούσε το λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθώντας να ξεφύγω του έλεγα "σας παρακαλώ, σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε" και μου έλεγε "είσαι πολύ όμορφη, τι... είσαι εσύ, σε θέλω, δε θα μου ξεφύγεις, θα δεις, θα περάσουμε ωραία...". Τον έσπρωχνα με τα χέρια μου, αλλά δεν είχα τη δύναμη να τον κερδίσω. Θυμάμαι ότι ήταν βαρύς, σκληρόπετσος, και ιδρωμένος. Έδινα μια άνιση μάχη, όμως δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να κουνιέμαι παλεύοντας να σωθώ, ενώ εκείνος ασελγούσε με τη γλώσσα και τα χέρια του στο λαιμό, το πρόσωπο και το κορμί μου και ετοιμαζόταν να προχωρήσει ανοίγοντας τα πόδια μου».

Αμέσως μετά, η ηθοποιός συνέχισε: «Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και ωστόσο είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του χαϊδέψω ... και του .... και εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Πήρα το παλτό μου και άρχισα να χτυπάω την πόρτα. Τότε μου είπε "αν βγεις από αυτή την πόρτα, δεν υπάρχει επιστροφή, να ξέρεις ότι όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ και να την γκρεμίσω, θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου"». 

Δείτε παρακάτω: 

Θύελλα αντιδράσεων στα social media σε βάρος της Β. Μπάρμπα για την υποστήριξη στον Φιλιππίδη

Στην αρχή της εκπομπής, σχολιάστηκε έντονα και όσα αναφέρονται για την Βάνα Μπάρμα η οποία μέσω social media δεν διστάζει να εκφράζει την υποστήριξη της στον ηθοποιό. Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατη ανάρτηση της η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε υποστηρικτική προς το πρόσωπο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς όπως είχε γράψει πως ταλαντούχοι άνθρωποι όπως εκείνος δε μπορεί να έχουν τελέσει αδικήματα όπως ο βιασμός, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο «δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου τους ταλέντου». 

Τα «λόγια» αυτά από την γνωστή ηθοποιός πυροδότησαν σωρεία σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να μην μπορούν να μείνουν σιωπηλοί κάτω από τις αναρτήσεις της. Από τη μία υπάρχουν εκείνοι που εκφράστηκαν με πιο απρεπή και επιθετικά, σχόλια, ενώ από την άλλοι αρκετοί ήταν και εκείνοι που της απάντησαν «με το γάντι», υποδεικνύοντας έμμεσα το πόσο φάουλ είναι αυτή της η στάση. 

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook η ηθοποιός έγραψε: «Επίσης όλες οι άποψης είναι σεβαστές.. αρκεί να είναι.. ΛΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ», και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια από κάτω «πήραν φωτιά» με τους χρήστες να δίνουν «ρεσιτάλ».

 

 

ανάρτηση Μπάρμπα
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook
σχόλια σε ανάρτηση Μπάρμπα
© Facebook

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα