Φιλιππίδης Καταγγελίες – Αναστασοπούλου: «Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
© Facebook

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρησίδου, «Έλα Χαμογέλα», όπου και μίλησε για την επιστροφή στην κανονικότητα. τα επαγγελματικά τις σχέδια, αλλά και για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά λοιπόν, η ηθοποιός δήλωσε «ενθουσιασμένη» για την επιστροφή στην κανονικότητα και αναφέρθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη στις περιοδείες που ετοιμάζει το φετινό καλοκαίρι. Μολαταύτα δε δίστασε να πει πως το μόνο «αγκάθι» σ' όλα αυτά,  είναι ότι λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τα παιδιά της αρκετά νωρίς.

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω»

Στη συνέχεια, η όμορφη ηθοποιός, σχολίασε με διακριτικότητα το ζήτημα της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω. Έχω έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται και δεν θέλω να λέω πολλά».

«Είμαι αρκετά πιο ήρεμη και έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Ωστόσο, αποκάλυψε: «Είμαι αρκετά πιο ήρεμη και έχω καθαρή τη συνείδησή μου». Αμέσως μετά, η ηθοποιός επανέλαβε πως στόχος της όταν έκανε την καταγγελία μαζί με τις άλλες δύο συναδέλφους της ήταν να σταματήσουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. στο θέατρο και σε κάθε χώρο.

Η δική της απάντηση σε όσους ρωτούν «Γιατί τώρα;»

Η απόφαση, όμως, να βγουν μπροστά και να μιλήσουν ανοιχτά παρεξηγήθηκε και όπως σημείωσε η ίδια, το γεγονός αυτό τη στενοχώρησε βαθύτατα. «Λέγανε αφού τα ήξεραν, γιατί δεν τα έλεγαν. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις πληροφορίες από έναν άνθρωπο που σου τις εκμυστηρεύεται και δεν στέκει και νομικά» ήταν η απάντησή της προς εκείνους που τόσο αβίαστα έσπευσαν να ζητήσουν τον λόγο που κανείς δεν μιλούσε για τόσα χρόνια.

Δείτε όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα