Λευτέρης Πανταζής: Σοβαρός τραυματισμός του τραγουδιστή - Μεταφέρθηκε στα επείγοντα

Λευτέρης Πανταζής

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έτρωγε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, όταν γλίστρησε και έπεσε από την καρέκλα όπου καθόταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Τι συνέβη στον Λευτέρη Πανταζή

Ο ίδιος μίλησε για την περιπέτειά του στο gossip-tv.gr και περιέγραψε το ατύχημα την ώρα που έτρωγε με φίλους του: Όταν πήγε να σηκώσει το τηλέφωνό του, γλίστρησε η καρέκλα του και έπεσε πίσω, χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του, που άνοιξε και άρχισε να τρέχει αίμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν ράμματα, του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί τον άφησαν να φύγει, με την υποχρέωση να μείνει δέκα μέρες στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και να βγάλει τα ράμματα.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος εξήγησε στη συνέχεια, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τον ίδιο, αλλά στάθηκε τυχερός, καθώς η καρέκλα του βρήκε κόντρα σε άλλη και δεν χτύπησε στο πάτωμα, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα τραυματιζόταν πιο σοβαρά.

«Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος, γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα» είπε ο τραγουδιστής.

«Ευτυχώς, το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλώς θα πρέπει γι' αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου» κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής.