Μαρία Σάκκαρη: «Είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή»

Σάκκαρη Μητσοτάκης
Instagram

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό «Hello!» λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Παρίσι, όπου έφτασε έως τον ημιτελικό του Roland Garros.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην προσωπική της ζωή, ενώ –όπως είπε χαρακτηριστικά– αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να αντεπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία» ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη και συμπλήρωσε πως αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

Υπενθυμίζεται πως η τενίστρια τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν αναρτήσει και οι δύο φωτογραφίες όπου ποζάρουν αγκαλιά στα social media. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μάλιστα, ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του στον ημιτελικό του Roland Garros.

Το νεαρό ζευγάρι, που το χωρίζει μια πολύ μικρή διαφορά ηλικίας –22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη–, σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίστηκε από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι μαζί.