O Alec Baldwin λυγίζει σε συνέντευξη: "Δεν τράβηξα ποτέ τη σκανδάλη"

Άλεκ Μπάλντγουιν συνέντευξη

Βρισκόμαστε ένα μήνα μετά το συμβάν που συγκλόνισε το Χόλιγουντ, το οποίο άρχισε ήδη να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, και οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ακόμη για την υπόθεση.

Μέχρι τώρα το σενάριο που συζητείται ως το πιο πιθανό είναι να αποτελεί δουλειά εκ των έσω και κάποιος από την παραγωγή να έβαλε μια αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφορό στο Νέο Μεξικό -όπου γυριζόταν η ταινία- μέσα στο όπλο που θα χρησιμοποιούσε για την πρόβα του ο Baldwin. 

 

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Baldwin

Από το trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα, καθώς η συνέντευξη προβλήθηκε χθες στο δίκτυο ABC, αυτό αφήνει και ο Baldwin να εννοηθεί. Καθώς ο Στεφανόπουλος τον ρωτάει "Δεν ήταν στο σενάριο το να τραβηχτεί η σκανδάλη;" ο Baldwin του απαντά "Δεν τράβηξα την σκανδάλη", ο δημοσιογράφος των ρωτά ξανά "Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;" και εκείνος απαντά:

Όχι όχι όχι. Ποτέ δε θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δε θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ. 

Στην ερώτηση του Στεφανόπουλου για το πώς μια αληθινή σφαίρα κατέληξε στο πλατό ο Baldwin αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα στο όπλο. Η σφαίρα δε θα έπρεπε να είναι καν στον χώρο εκείνον. 

Λυγίζει on camera ο Baldwin όταν μιλάει για την Hutchins και λέει με δάκρυα στα μάτια πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό το δυστύχημα. Ο ηθοποιός παραδέχεται πως είναι το χειρότερο πράγμα που του συνέβη στη ζωή του λέγοντας "Επειδή κοιτάζω το χρόνο πίσω και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει;"

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Baldwin ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, μάλιστα λέει πως ήταν η πιο έντονη και ωμή συνέντευξη της καριέρας του: