Πέτρος Λαγούτης: «Είναι δύσκολο να ερωτευτείς» (pics)

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τη συμμετοχή του στο "Έτερος Εγώ", αλλά και για τη ζωή μετά τα 40.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε στη "Φωλιά των Κου Κου":

«Είναι χαρά μας που το Star πήρε τη σειρά. Εμείς ήδη ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο, “Έτερος Εγώ, Κάθαρσης”. Εμείς ξέραμε πριν γυρίσουμε τη σειρά ότι είναι ξένων προδιαγραφών γιατί έτσι σκέφτεται και ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η εταιρεία παραγωγής. Το ότι μια σειρά 8 επεισοδίων είχε τόσο μεγάλο budget είναι κάτι πρωτόγνωρο και ελπίζω μια νέα αρχή για τα ελληνικά πράγματα» και συνέχισε αποκαλύπτοντας μερικά αστεία στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, λέγοντας: «σε μια σκηνή έπρεπε να μπούμε με τον Μάνο Βακούση σε ένα ελικόπτερο. Εκείνος από το άγχος του πρώτα πήγε σε άλλο ελικόπτερο και μετά προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του πιλότου».

Όσο για τη ζωή του τώρα και τη σχέση με τους γιους του, ανέφερε:

«Με τους γιους μου σχολιάζουμε γυναίκες και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο και παντού. Έχουμε μιλήσει με του γιους μου για τον έρωτα, για τις γυναίκες, για το τι αρέσει σε μια γυναίκα. Έχω πει στους γιους μου ότι είναι ωραίο να είναι μια γυναίκα όμορφη, αλλά είναι πιο ωραίο αυτό να συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά. Μια ημέρα με ρώτησε ο γιος μου αν θα πήγαινα με μια γυναίκα κουκλάρα, αλλά όχι πνευματώδη και του απάντησα: “Κουκλάρα; Τότε θα πήγαινα”».

«Μετά τα 40 είσαι πιο ώριμος και ξέρεις τι θέλεις, αλλά είναι πιο δύσκολο να ερωτευτείς, να σου κάψει κάποιος το μυαλό. Την καψούρα με την κακή έννοια δεν τη θέλω καθόλου στη ζωή μου, θέλω η όποια σχέση μου να μου δίνει χαρά».


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM