Στάνκογλου: Οργισμένος για την αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε την ανάρτηση του (pics)

Ανοιχτή επιστολή στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Γιάννης Στάνκογλου.

Με μία ανάρτηση στα social media ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αναφέρεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και αντιδρά στην αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρει οτι έχει δύο παιδιά και ότι τα παιδιά του τρομοκρατούνται από τα όπλα ενώ η κατάσταση θυμίζει μια ζωή σε μη δημοκρατικό κράτος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου

«Ονομάζομαι Στάνκογλου Γιάννης και ζω στο κέντρο της Αθήνας. Έχω δυο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας και πριν τον κορωνοϊό. 

Αυτές τις μέρες υπάρχει αστυνομία που με κάποιον τρόπο λειτουργεί άτσαλα και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος.

Έχω δύο παιδιά που μου τα τρομοκρατούν χωρίς λόγο. Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ. Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;» έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM