«Άγριες Μέλισσες»: Οριστική ρήξη στη σχέση Νικηφόρου-Ασημίνας

«Σκούρα» φαίνονται τα πράγματα σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στις «Άγριες Μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Μπορεί το ειδύλλιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας να είχε όλα τα φόντα στο να κρατήσει για πάντα, ωστόσο η οριστική ρήξη μεταξύ τους πλησιάζει. Με τις ανατρεπτικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» η σχέση τους πλέον είναι μετέωρη και μαζί με τον γυρισμό της Δρόσως στο Διαφάνι τα πράγματα περιπλέκονται.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι με την εξαφάνιση της Ασημίνας, η οποία θα καταφύγει με τον μικρό Σέργιο σε ένα σπίτι του κάμπου. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Απειλεί τον Μπάμπη και εκείνος λέει ότι δεν έχει ιδέα. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή προκειμένου να αποκαλύψει την κρυψώνα της Ασημίνας. Δεν το κάνει.

Η Ελένη θα είναι η πρώτη από τις «Άγριες Μέλισσες» που θα συναντήσει την Ασημίνα και θα της μεταφέρει ένα μήνυμα του Νικηφόρου πως αν τον αφήσει θα της πάρει για πάντα το παιδί και δεν θα την ξαναφήσει να δει ποτέ τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Νικηφόρο, όμως η σχέση των δύο έχει πια διαρραγεί, σχεδόν οριστικά.

Όλη αυτή η κατάσταση αναπτερώνει τις ελπίδες της Δρόσως, ότι μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη επικοινωνία με τον μικρό. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα γίνει μία συνάντηση της Δρόσως με τον Δούκα και την Μυρσίνη και θα της θέσουν δρακόντειους όρους σχετικά με το παιδί.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM