«Άγριες Μέλισσες»: Αρραβώνας για Μελέτη και Ζορζέτ

Νέο κεφάλαιο φαίνεται πως ανοίγει στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς θα υπάρξει αρραβώνας ανάμεσα στον Μελέτη και τη Ζορζέτ.

Ο αρραβώνας του Μελέτη και της Ζορζέτ θα φέρει αναταραχή στις «Άγριες Μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στην άμεσα ενδιαφερομένη, που δεν είναι άλλη από την Πηνελόπη.

Σύμφωνα με το «Tv O’ clock» η Ζορζέτ κάνει έκπληξη στην Ανέτ και τον Μελέτη και καταφτάνει στο Διαφάνι. Φυσικά η Ανέτ την υποδέχεται με μεγάλη χαρά, αν και η Πηνελόπη δείχνει από την πρώτη στιγμή την ενόχλησή της. Η άφιξη της Ζορζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών οι οποίοι την φιλοξενούν.

Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζορζέτ και την ξεναγεί στο χωριό. Οι δυο τους προκαλούν όμορφες στιγμές προκαλώντας τη ζήλεια της Πηνελόπης. Η Ζορζέτ μοιάζει ενθουσιασμένη με τη ζωή στο χωριό όσο και με τον Μελέτη. Η κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον και δε διστάζει να του το δείξει. Από την άλλη, ο Μελέτης προσπαθεί να βρει μια γυναίκα για να βγάλει από το μυαλό του την Πηνελόπη και αφήνεται στα συναισθήματα της Ζορζέτ.

Ο Μελέτης πολύ σύντομα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζορζέτ και να την αρραβωνιαστεί. Για άλλη μια φορά όμως η αντίδραση της Πηνελόπης είναι ακραία καθώς νιώθει να τον χάνει για πάντα.

Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη; Η συνέχεια επί της οθόνης..

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM