Survivor: Το υβριστικό post του πατέρα της Amiyiami – Ποιον στοχοποιεί;

Πυρά άνοιξε ο πατέρας της Άννας Μαρίας Βέλλη, γνωστή και ως Amiyiami, κ. Θεολόγος, έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις και συγκρούσεις στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 

Ο Θεολόγος Βέλλης, πατέρας της Άννας Μαρίας του φετινού Survivor ξεσπά και μάλιστα, προχώρησε και σε μια οργισμένης και άκρως υβριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια ανάρτηση, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Τη είδηση έκανε γνωστή και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», όπου αναφέρθηκε πως ο πατέρας της παίκτριας της μπλε ομάδας προχώρησε σε μια ακραία και υβριστική ανάρτηση κατά του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε και on air, λίγα λεπτά αργότερα, ο πατέρας της Amiyiami φαίνεται να το μετάνιωσε και διέγραψε το συγκεκριμένο post.

Ειδικότερα, ο πατέρας της παρουσιάστριας και γνωστής YouTuber, αναρτώντας μια φωτογραφία του τραγουδιστή, έγραψε: «Υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς σε αυτή τη χώρα που μέχρι τώρα τον ήξερε μόνο η μάνα του! Τάρα πια τον έμαθε όλη η Ελλάδα!».

Στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε και ο πρώην παίκτης του Survivor, ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος, ο οποίος σχολιάζοντας το συγκεκριμένο συμβάν, αποκάλυψε πως η πίεση στις οικογένειες των παικτών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, και είναι λογικό να θέλουν να υπερασπιστούν τα παιδιά τους, αλλά σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο σχόλιο δεν βοηθά τον διαγωνιζόμενο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM