«Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη μαθαίνει για τη σχέση Κωνσταντή - Δρόσως

Μεγάλες ανατροπές θα υπάρξουν στις «Άγριες Μέλισσες» στα προσεχή επεισόδια, καθώς η Μυρσίνη ανακαλύπτει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω

Οι συνεχείς αποκαλύψεις συνεχίζονται στις «Άγριες Μέλισσες», αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μυρσίνη, η οποία μαθαίνει για τη σχέση Κωνσταντή - Δρόσως.

Η Μυρσίνη θα επιστρέψει από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Η ίδια διαπιστώνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Κωνσταντή και θα φτάσει με ευκολία στην αλήθεια.

Όταν μαθαίνει την αλήθεια για την ερωτική τους σχέση σοκάρεται, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το σπίτι των Σεβαστών όρθιο.

Στο ενδιάμεσο ο Κωνσταντής με τη Δρόσω χωρίζουν. Την απόφαση την παίρνει η Δρόσω, καθώς ξέρει πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είναι ευτυχισμένοι μαζί χωρίς παρεμβολές από τρίτους. Όμως το πείσμα του Κωνσταντή και ο έρωτας του για τη νεαρή κοπέλα είναι πάνω από όλα.

Ο ίδιος θα παλέψει για να είναι μαζί με τη Δρόσω παρά τις αντιρρήσεις και των δύο οικογενειών. Μάλιστα δε θα διστάσει να πάει μεθυσμένος στο σπίτι της και να της εξομολογηθεί όσα νιώθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM