«Άγριες Μέλισσες»: H Δρόσω στέλνει εξώδικο στην Ασημίνα

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» δεν σταματούν και αυτή τη φορά η σχέση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα θα κλονιστεί πάλι από ένα εξώδικο

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό με τις συνεχείς ανατροπές. Η σχέση ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα θα δοκιμαστεί για μια ακόμη φορά, αλλά το εξώδικο φαίνεται πως είναι μονόδρομος.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος ανάμεσά τους.

Η Δρόσω με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξη συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά στις «Άγριες Μέλισσες» την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι.

Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM