«Άγριες Μέλισσες»: To Διαφάνι μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως

Καταιγιστικές οι εξελίξεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη

- Η Δρόσω είναι έτοιμη να σύρει στα δικαστήρια την Ασημίνα

για να διεκδικήσει το παιδί

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για την πολυαγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, «Άγριες Μέλισσες». Τα πάνω κάτω φαίνεται να έρχονται στο Διαφάνι, όταν η Δρόσω μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα σκέφτονται να μετακομίσουν στο Παρίσι μαζί με τον μικρό Σέργιο. Όπως όλα δείχνουν, μετά το ευτυχές γεγονός με τον γάμο της Ελένης έρχονται νέες φουρτούνες για το Σταμιρέικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δρόσω στην προσπάθειά της να μη χάσει το παιδί είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια. Μάλιστα, η Δρόσω θα φέρει σε δύσκολη θέση τη Ρίζω και τον Φανούρη, όταν θα τους ζητήσει τη βοήθειά τους στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογικής μητέρας του παιδιού.

Κι ενώ ο Νικηφόρος με την Ασημίνα προσπαθούν να ξεφύγουν από την κατάσταση του Διαφανίου, η αποκάλυψη πως η Δρόσω είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Η Ελένη, από την πλευρά της, μάταια προσπαθεί να συνετίσει τις δύο αδελφές της. Σε όλη αυτή την κατάσταση θα επέμβει και ο Κωνσταντής, ο οποίος θα προτείνει μια παράτολμη λύση στη Δρόσω.

Τέλος, η Ουρανία μαθαίνοντας για τον μικρό Σέργιο αισθάνεται τύψεις που δεν στάθηκε περισσότερο στην Ασημίνα όταν αντιλήφθηκε τη σχέση της με τον Μπάμπη, αντιλαμβανομένη έτσι τη συναισθηματική πίεση που δεχόταν η φίλη της στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και το μεγάλο μυστικό που τη βάραινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM