MasterChef: Τα «καρφιά» του Ιωάννη και η αποχώρηση

Στο φετινό MasterChef τόσο οι μαγειρικές όσο και οι προσωπικές κόντρες δίνουν και παίρνουν – Ποιος αποχώρησε;

Το MasterChef 5 μας απασχολεί από το πρώτο κιόλας λεπτό προβολής του. Ειδικά από τότε που μπήκαν οι παίχτες στο σπίτι, οι κόντρες και τα απρόοπτα μας κρατούν το ενδιαφέρον.

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους –ή για πολλούς ο πιο αντιπαθητικός– παίχτες είναι ο αυτοαποκαλούμενος «Βασιλιάς» Ιωάννης, ο οποίος μας εξωθεί στα άκρα με τη συμπεριφορά του, καθώς ξεχειλίζει αλαζονεία και υπεροψία.

Μάλιστα, τα προκλητικά του σχόλια δεν λείπουν ποτέ. Έτσι, και χθες ο Ιωάννης δεν δίστασε να εξαπολύσει μια νέα σφοδρή επίθεση.

«Ήταν ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος»

Ο Ιώαννης μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική, τίποτα παραπάνω. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες ποτέ μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν».

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε με αρκετά έντονος ύφος: «Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μες στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής. Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος! Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε τον θέλω να' ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι. Ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Αρκεί να μην είσαι υποκριτής, ψεύτης και ρουφιάνος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:Η αποχώρηση

Οι έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση που έδωσαν τη δική τους μαγειρική μάχη με το χρόνο στο χθεσινό επεισόδιο ήταν οι εξής: Ιωάννης, Μαρία, Ηρώ, Αλέξανδρος, Ανούς και Διονύσης.

Image removed.

Τα λάθη ή/και τα απρόοπτα δεν έλειψαν καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας και οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στα όρια τους. Η Ηρώ έβαλε τα κλάματα, ο Αλέξανδρος έχασε τη μπάλα, ο Ιωάννης πανηγύρισε που έστησε πιάτο κ.ο.κ.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, η αποχώρηση ήταν μονόδρομος. Το πιάτο που ξεχώρισε ήταν αυτό του Διονύση, ο οποίος γύρισε πρώτος στο σπίτι. Τα υπόλοιπα πιάτα είχαν αρκετά προβλήματα, ωστόσο, το βιαστικό και μη ολοκληρωμένο πιάτο του Αλέξανδρου Ακριτίδη, έσωσε τους συμπαίχτες του και έδειξε σε εκείνον την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό.

Όπως σημείωσε και ο σεφ-κριτής Σωτήρης Κοντιζάς, η δοκιμασία βασίζεται στη σύγκριση και το πιάτο του Ακριτίδη αν και γευστικά δεν έχανε τόσο, δεν υπερτερούσε των υπολοίπων.

Τέλος, μετά την αποχώρηση του Ακριτίδη και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη, και οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς αρχηγό, γεγονός που εγείρει προβληματισμό για όσα έρχονται.

Η Μαρίνα

Η Μαρίνα κρατά τα χέρια την κάρτα ασυλίας, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει το πλεονέκτημα στην ομαδική δοκιμασία που έρχεται. Και αν όλα πάνε όπως περιμένουμε η ίδια θα κληθεί είτε να αναδιαμορφώσει τις ομάδες, είτε να ορίσει τους νέους αρχηγούς.

Σε κάθε περίπτωση, στο αποψινό επεισόδιο πρέπει να τα περιμένουμε όλα, εξάλλου και η ίδια η Μαρίνα έχει αναφέρει πως αν έχει πλεονέκτημα που αφορά αλλαγές στις ομάδες, θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα ξέρουμε. Και γι' αυτό και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι έχει στο μυαλό της εκείνη αλλά και οι κριτές. Η συνέχεια επί της οθόνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM