Survivor: Εκτός Σταμούλης και Μαργαρίτη - Ο «Ντάφυ»... έσπασε τα ρολόγια

Αποχωρήσεις, τραγούδια, και χορό είχε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είχε απ' όλα. Εντάσεις, αποχωρήσεις και νέο... προσωρινό παρουσιαστή. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι παρουσίασε το χθεσινό αγώνισμα με το έπαθλο επικοινωνίας, προσφέροντας σε όλους τους παίκτες για το καλωσόρισμα από ένα κομμάτι μπακλαβά.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι μιλώντας με σπαστά ελληνικά συζήτησε με τους παίκτες, ενώ δεν δίστασε να κάνει και σχόλια, ξεκινώντας από τον Τριαντάφυλλο και το γνωστό σε όλους κομμάτι του «Σπάω τα ρολόγια». Φυσικά και ο «Ντάφυ» δεν δίστασε να τραγουδήσει το ρεφρέν (Παρακολουθείστε το στο παρακάτω βίντεο από το 4.23).

Στη συνέχεια ο Ατζούν συνεχάρη τη Νικολέττα για τον τρόπο που πανηγύρισε μετά από μία νίκη, κάνοντας μια χορευτική κίνηση, λέγοντας της πως θα την έχει στα υπόψη του για το All Star Survivor.

Αποχώρησαν Σοφία Μαργαρίτη και Κρις Σταμούλης

Σε ένα άλλο συμβούλιο εξ' αποστάσεως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Σοφία Μαργαρίτη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και αποχώρησε αναγκαστικά από το Survivor. Από τα αγωνίσματα θα απέχει για λίγες ημέρες και ο Τριαντάφυλλος που μετά τον τραυματισμό του στο αγώνισμα, όπου και κουτούλησε σε μια ξύλινη κατασκευή, εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό.

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Πάνο Καλλίδη, ο Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού ήταν ο δικηγόρος Κρις Σταμούλης.

https://www.youtube.com/watch?v=tUGEsZwGHC4

Να σημειωθεί πως το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης συγκέντρωσε υψηλά νούμερα. Άγγιξε το 60,9%, λίγο πριν ο Κρις πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει από το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM