«Survivor»: Ο ΣΚΑΪ απαντά στην καταγγελία του φαν κλαμπ του Κρις για την ψηφοφορία

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ απαντά στην καταγγελία που έκανε μέσω social media το φαν κλαμπ του Κρις Σταμούλη, ο οποίος αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor»

Στο χθεσινό επεισόδιο του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», είδαμε τον Κρις Σταμούλη να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, το οποίο κράτησε στο παιχνίδι τον Αλέξη Παππά και τον Πάνο Καλίδη.

Ωστόσο, κάποιοι αμφισβήτησαν τη διαφάνεια της χθεσινής ψηφοφορίας, αναρτώντας μάλιστα και μια σχετική καταγγελία στο Instagram. Ειδικότερα, το φαν κλαμπ του δικηγόρου Κρις Σταμούλη καταγγέλλει πως το σύστημα δεν δεχόταν ψήφους υπέρ του, σε αντίθεση με τις ψήφους υπέρ των δύο άλλων παικτών, δηλώνοντας πως κάτι τέτοιο «είναι απαράδεκτο». Μια χρήστρια, μάλιστα, δήλωσε πως όταν προσπάθησε να ψηφίσει άλλον παίκτη

–ειδικότερα τον Αλέξη Παππά–, αυτό ήταν εφικτό.

Δείτε την ανάρτηση-καταγγελία από το φαν κλαμπ του πρώην πλέον παίκτη του «Survivor», Κρις Σταμούλη:

Η απάντηση του ΣΚΑΪ – «Η ψηφοφορία διαρκεί μόνο μία ώρα»

Με τη σειρά του, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θέλησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», έκανε γνωστή την απάντηση του σταθμού. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, έχουν προσμετρηθεί όλες οι ψήφοι. Ωστόσο, σημείωσε πως ίσως αυτό που το κοινό δεν έχει κατανοήσει πλήρως είναι πως η ψηφοφορία διαρκεί μόνο μία ώρα και πέραν αυτής δεν γίνεται δεκτή καμία ψήφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM