Συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ

H πολύκροτη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS είναι γεγονός, όπως και οι πρώτες «βόμβες» εις βάρος του παλατιού

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησαν οι πρώην δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν, έναν χρόνο μετά την έξοδό τους από το παλάτι.

Η πολυσυζητημένη αυτή συνέντευξη του πρώην βασιλικού ζεύγους έφερε στη δημοσιότητα πολλά γεγονότα που κλείνονται πίσω από τις πόρτες του Μπάκιγχαμ, ενώ τα όσα είπαν επέφεραν ξεκάθαρη ρήξη του ζευγαριού με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα, πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη βασιλική συνέντευξη από την εποχή όπου η εκλιπούσα μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, μοιράστηκε προσωπικές λεπτομέρειες για τον αποτυχημένο γάμο της με τον Κάρολο, πλήττοντας την φήμη του ίδιου αλλά και τη θέση της βασιλικής οικογένειας στα μάτια του βρετανικού κοινού.

Meghan Markle says there were concerns in 🇬🇧 Royal family about her child's skin color.

“You’re not going to tell me who had that conversation?" Oprah asks.

“I think that would be very damaging to them.” #OprahMeghanHarry

pic.twitter.com/2HAda9ICEN

— Eric Feigl-Ding (@DrEricDing) March 8, 2021

«Σε όλο αυτό πήγα με αφέλεια»

Αρχικά, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε μόνη της, δίχως να έχει τον πρίγκιπα Χάρι στο πλάι της, με τη συζήτηση να εστιάζει στη γνωριμία και τον γάμο τους.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έψαξα τον Χάρι στο διαδίκτυο και στο Google πριν τον γνωρίσω. Σε όλο αυτό πήγα με αφέλεια».

Meghan Markle reveals she did not receive any guidance from the Royal Family prior to her televised wedding, and had to teach herself the British National Anthem, among other things:

"That was not something that was offered to me... that was me late at night googling." pic.twitter.com/AeEQEsbz9b

— Pop Crave (@PopCrave) March 8, 2021

«Εμείς θέλαμε μια τελετή για εμάς»

Επιπλέον, αποκάλυψε πως εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή, δίχως οικογένειες, μόνο με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Το θέαμα είναι για τον κόσμο. Εμείς θέλαμε μια τελετή για εμάς».

«Σκέφτηκα πως είναι απλώς η γιαγιά του»

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με τη βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν είπε: «Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλώς η γιαγιά του».

Image removed.

«Το Μπάκιγχαμ διαιωνίζει ψεύδη για μένα και τον Χάρι»

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε τον οίκο των Ουίνδσορ ότι «διαιωνίζει ψεύδη», αποκαλώντας τον εν παρόδω «The Firm» («Η Εταιρεία»), φέρνοντας στον νου τις χειρότερες στιγμές της επιχειρηματικής κουλτούρας.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ δεν έχει πάρει θέση μέχρι στιγμής αναφορικά με αυτή τη συνέντευξη.

«Ανησυχούσαν για το πόσο σκουρόχρωμο θα γεννιόταν το πρώτο μας παιδί»

Επιπλέον, η 39χρονη πρώην τηλεοπτική ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βίωσε, όταν η βασιλική οικογένεια είχε εκφράσει ανησυχίες «σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του παιδιού όταν αυτό θα γεννιόταν», καθώς η μητέρα της Μέγκαν είναι μαύρη, ενώ ο πατέρας της λευκός.

Meghan Markle says several members of the Royal Family discussed with Harry concerns over what the color of Archie’s skin color would be.

Listen to the biggest bombshell so far of this entire interview with Oprah.#MeghanMarkle pic.twitter.com/CIQP6Q61pj

— Lynnette KhalfaniCox (@themoneycoach) March 8, 2021

Μάλιστα, η εγκυμονούσα Μέγκαν, η οποία –όπως αποκάλυψε– περιμένει κοριτσάκι, σημείωσε αναφορικά με την αντιμετώπιση του παλατιού προς το πρώτο της παιδί, Άρτσι, πως είχε αρνηθεί τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Άρτσι, ο οποίος είναι τώρα 1 έτους.

Image removed.

Επίσης, ο Χάρι θέλησε να εξηγήσει, μεταξύ όλων αυτών, πως «όλοι στη βασιλική οικογένεια βρίσκονται υπό κάποιας μορφής πίεση, ωστόσο για τη Μέγκαν η πίεση αυτή ήταν τεράστια, λόγω της καταγωγής της», επιβεβαιώνοντας, κατά κάποιον τρόπο, τα λεγόμενα της συζύγου του.

«Είχα αυτοκτονικές τάσεις»

Η ίδια, εξομολογούμενη τα όσα διαδραματίζονταν στο παλάτι, ισχυρίστηκε πως κατέληξε να σκέφτεται ακόμη και την αυτοκτονία ή/και να βλάψει τον εαυτό της, αφού ζήτησε βοήθεια, αλλά δεν έλαβε καμία.

Η πρώην δούκισσα του Σάσεξ είπε χαρακτηριστικά για την περίοδο κατά την οποία ανήκε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: «Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Και αυτή ήταν μια πολύ καθαρή, πραγματική και τρομακτική συνεχής σκέψη. Θυμάμαι ότι ο Χάρι με ταρακούνησε. Με παρηγορούσε σαν μωρό. Ζήτησα βοήθεια από το παλάτι, αλλά μου αρνήθηκαν».

«Δεν μας αγγίζουν άλλο τα ψέματά τους»

Το ζευγάρι θέλησε να δηλώσει: «Είμαστε ελεύθεροι, δεν μας αγγίζουν άλλο τα ψέματά τους».

«Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με έναν τρόπο που δεν υπήρχε στο παρελθόν», δήλωσε η Μέγκαν και συμπλήρωσε πως «είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιον τρόπο να μπορείς να λες "ναι"… να μπορείς απλά να κάνεις μια δική σου επιλογή και να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη».

Image removed.

Τέλος, στην ερώτηση της Όπρα Γουίνφρεϊ εάν η ιστορία της με τον πρίγκιπα είχε αίσιο τέλος, η Μέγκαν απάντησε με απόλυτη σιγουριά: «Ναι, είχε».

Όταν αμέσως μετά η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι εάν πιστεύει πως η σύζυγός του τον «έσωσε», εκείνος απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Φυσικά».

Oprah: "So, your story with the prince does have a happy ending."

Meghan: "It does."

At the end of the interview with Oprah, Meghan Markle said her story with Prince Harry is "greater than any fairy tale." https://t.co/oxNoc3W5BP

— The New York Times (@nytimes) March 8, 2021

Μετά τις αποκαλύψεις του ζευγαριού πολλοί πήραν το μέρος της Μέγκαν στη «διένεξή» της με το παλάτι, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον εγείρει το χρηματικό κομμάτι αυτής της συνέντευξης, με τον κόσμο να αναρωτιέται: «Πόσα πήρε η Όπρα;», «Πόσα θα βγάλει το CBS;» και «Πόσα θα λάβουν οι Σάσεξ;».

Όπως αναφέρει η «Wall Street Journal», το τηλεοπτικό δίκτυο CBS έχει καταβάλει τέλη άδειας μεταξύ 7-9 εκατ. δολαρίων στην εταιρεία παραγωγής της Όπρα Γουίνφρεϊ, Harpro Productions, για τα δικαιώματα της συνέντευξής της με τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αναφορικά με τις απολαβές του ζευγαριού, εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι επισήμανε πως το ζευγάρι δεν έχει λάβει χρήματα για τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Παρ' όλα αυτά, αναμένεται να συγκεντρώσουν πάνω τους τη δέουσα προβολή, η οποία θα τους εξασφαλίσει νέες επιχειρηματικές συμφωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM