Μέγκαν – Χάρι: Δείτε το εντυπωσιακό τους σπίτι στην Καλιφόρνια

Εντυπωσιακό και σούπερ χλιδάτο είναι το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια!

Η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν μετακομίσει σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, το οποίο διαθέτει 16 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια!

Η αγορά του συγκεκριμένου σπιτιού έγινε τον Ιούνιο για το σοκαριστικό νούμερο των 14,65 εκατ. δολαρίων (12,5 εκατ. ευρώ περίπου).

Η διαμόρφωση του σπιτιού

Η κύρια κατοικία του λαμπερού ζευγαριού είναι 14.500 τ.μ. και βρίσκεται σε 7,4ac εκτάσεις που περιλαμβάνουν πισίνα, γήπεδο τένις, tea room αλλά και παιδική κατοικία!

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Γκουίνεθ Πάλτροου , η Έλεν ντε Τζένερις και η Αριάνα Γκράντε είναι μερικοί από τους νέους γείτονες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην αριστοκρατική συνοικία Μοντεσίτο λίγο έξω από την πόλη, περίπου 150 χλμ. από το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την καταχώρισή του στο Zillow, έναν ιστότοπο ιδιοκτησίας των ΗΠΑ, η είσοδος στο κτήμα «ανοίγει σε μια ευρεία λωρίδα πλακόστρωτη, με το χέρι, με πέτρα της Σάντα Μπάρμπαρα, που οδηγεί μέσα από μια μεγάλη καμάρα δέντρων στην κύρια κατοικία. Η κύρια κατοικία, που χτίστηκε το 2003, περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή ξηρή και υγρή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, στοά, θέατρο, κάβα κρασιών και γκαράζ πέντε αυτοκινήτων. Το κτήμα διαθέτει εκπληκτικά γκαζόν, τριανταφυλλιές, ψηλά ιταλικά κυπαρίσσια, ανθισμένες λεβάντες και αιωνόβιες ελιές».

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό χώρο του πολυτελούς σπιτιού:

Πηγή: womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM