Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της για το μέλλον Μέγκαν - Χάρι

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» κάνει τις δικές της προβλέψεις αναφορικά με το κοινό μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ – Θα χωρίσουν τελικά ή όχι; Τι λένε τα άστρα;

Η δημοφιλής αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μετά την πολύκροτη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και προβλέπει το μέλλον του ζευγαριού, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι αστρολογικοί τους χάρτες.

«Μεγάλοι τριγμοί, μέχρι και χωρισμός»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αστρολόγου, το μέλλον του ζευγαριού δεν προβλέπεται ευοίωνο, καθώς μέσα στην επερχόμενη διετία θα έρθουν αντιμέτωποι με ρήξεις και καβγάδες που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε χωρισμό – το 2023.

Η Λίτσα Πατέρα διευκρίνισε πως ο Χάρι, μετά από αυτόν τον έντονο χωρισμό του με τη Μέγκαν, θα κληθεί να πάρει αποστάσεις ακόμη και από τα παιδιά του. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, η αστρολόγος είπε χαρακτηριστικά: «Το δυστύχημα του Χάρι είναι που ταύτισε τη γυναίκα του και τη μητέρα του». Γεγονός που αποτελεί μεγάλο λάθος.

Για να σας λυθεί και η απορία, να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι Παρθένος, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ Λέων, γεγονός που από μόνο του κάνει τη σχέση τους θυελλώδη.

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα:

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει το επόμενο διάστημα ανάμεσα στο ζευγάρι; Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις της αστρολόγου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM