«Αγγελική»: Νέος έρωτας για τον Αποστόλη

Νέος έρωτας φαίνεται πως χτυπά την πόρτα του Αποστόλη

στη σειρά «Αγγελική»

Το ειδύλλιο του Αποστόλη και της Ιωάννας φαίνεται πως έληξε άδοξα στην «Αγγελική», αφού οι δύο ήρωες είχαν διαφορετική κοσμοθεωρία όσον αφορά τις σχέσεις.

Η Ιωάννα ήρθε αρκετά κοντά με τον Νικόλα, προκαλώντας τη ζήλια και τον θυμό του Αποστόλη, που πίστευε πως κάτι υπήρχε ανάμεσά τους.

Ο εύθυμος χαρακτήρας του Νικόλα αλλά και η οπτική του για τις σχέσεις έμοιαζε αρκετά με αυτήν την Ιωάννας, γεγονός που τους έφερε κοντά. Παρ' όλα αυτά, ούτε μεταξύ τους τα πράγματα κύλησαν ευνοϊκά.

Ο Αποστόλης ξεκαθάρισε στην Ιωάννα πως, αφού δεν μπορούν να έχουν μια αποκλειστική και σταθερή σχέση, δεν πρόκειται να προσπαθήσει μαζί της για κάτι άλλο.

Έτσι, τελείως απρόσμενα μπαίνει στη ζωή του η Άννα, η νέα κτηνίατρος στο κτήμα των Αργυρών. Η Άννα ήρθε στη θέση του Δημήτρη, όσο αυτός αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον στάβλο.

Άννα Αγγελική σειρά

Παρ' όλα αυτά, τα δύο νέα παιδιά έρχονται κοντά και ξεκινάει ανάμεσά τους ένα νέο ειδύλλιο. Όπως θα φανεί και στην πορεία, οι δυο τους βλέπουν με τον ίδιο τρόπο τις σχέσεις, καταλήγοντας ζευγάρι. Η Άννα είναι της άποψης πως οι εφήμερες σχέσεις δεν έχουν ουσία, κάτι που βρίσκει απολύτως σύμφωνο και τον Αποστόλη.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα τα καταφέρουν να κάνουν τη σχέση τους να στεριώσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM