Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Μετά από μια οντισιόν με τον Λιγνάδη αποφάσισα να τα παρατήσω»

Ο ηθοποιός μιλά για τη χρονική περίοδο που είχε αποφασίσει να αφήσει την υποκριτική, έπειτα από ένα άσχημο περιστατικό

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης έχει μετακομίσει σε σπίτι στην Αρτέμιδα, που πλέον αποτελεί και το ησυχαστήριό του. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μιας και στο παρελθόν ήταν μαθητής του.

«Δεν πρόκειται να φύγεις»

Χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δήλωσε: «Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου, έχοντας αποφασίσει μετά από μια εμπειρία που είχα με τον κ. Λιγνάδη, μια οντισιόν όπου βρίσκονταν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά και άλλα 40 άτομα –κάποια από αυτά βγαίνουν και στην τηλεόραση και μιλάνε–, αποφάσισα να τα παρατήσω.

Με παίρνει μετά από μία εβδομάδα από το γραφείο του κ. Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλάει να πάω να με δει ο κ. Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι. Ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα και έχοντας μια ίσως στεναχώρια, μου λέει “δεν πρόκειται να φύγεις”».

«'‘Ναι, πρόκειται να φύγω, δεν θα συνεχίσω” του είπα. Και μου απάντησε: “Όχι, δεν κατάλαβες, ξέρω τι έχει συμβεί, με πήραν τηλέφωνο οχτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε, δεν θα σε αφήσω να φύγεις”. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε: “Δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα: “Κύριε Κούρκουλε, δεν θέλω. Δεν μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω…».

«Πιστεύω μόνο σε έναν θεό και όποιος έχει τον εαυτό του για θεό που θα πρέπει να τον παρακαλέσω για να μου δώσει κάτι, τον αποχαιρετώ και φεύγω» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM