Λαζόπουλος: Η χήρα Μήτση για την υπόθεση Λιγνάδη

Οι ήρωες από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» σχολίασαν

την επικαιρότητα, και συγκεκριμένα την υπόθεση Λιγνάδη 

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέλεξε να σχολιάσει το σημαντικότερο θέμα της επικαιρότητας με ένα σκετσάκι. Σχολίασε καυστικά όλες τις αποκαλύψεις για τις παρενοχλήσεις και τις κακοποιήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και στα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας στην προσπάθειά του να τον γλιτώσει από την προφυλάκιση.

Κατά τη διάρκεια εξομολόγησης της χήρας Μήτσης (Λαζόπουλος) στον παπά (τον υποδύεται ο Παύλος Κοντογιαννίδης) λέει ο παπάς - Κοντογιαννίδης:

«Ξεσηκώθηκαν δήθεν οι άλλοι ηθοποιοί, οι "μέτριοι", μαζί με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Κι όταν η χήρα Μήτση τον ρωτά ποιοι είναι αυτοί, λαμβάνει την απάντηση: «Οι ομοφυλόφιλοι που βγάζουν λεφτά από αυτή τη δουλειά που κάνουν, από την ομοφυλοφιλία». Για να αρχίσει να χτυπιέται αμέσως μετά η Μήτση - Λαζόπουλος, αναφωνώντας: «Μόνο ο δικός μου τσάμπα; Μη σου πω ότι έβαζα κι από την τσέπη μου για να γυρνάει με τον έναν και με τον άλλον. Μακάρι να μπορούσε να ζει μόνος του σαν τίμιος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος και να μη μου έτρωγε τη σύνταξη. Δεν ήξερα εγώ ότι υπάρχουν και τέτοιοι ομοφυλόφιλοι, που δουλεύουνε και δεν τα παίρνουν από τη μάνα τους, από το πορτοφόλι… Θα πεθάνω… Δούλευε τσάμπα ο δικός μου ο βλάκας…».

Σε άλλο σημείο της ίδιας σκηνής αναφέρει ο Παύλος Κοντογιαννίδης: «…Είπε ο Σουηδός ότι τον βίασε όταν ήταν μικρός. Τώρα το θυμήθηκε, από τη Σουηδία, και σηκώθηκε να πει ότι έγινε ό,τι έγινε για να αναγκαστεί η Μενδώνη να διώξει τον σκηνοθέτη που είχε διορίσει; Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί για να διώξουν την υπουργό Πολιτισμού. Γιατί το κάναν αυτό, ξέρεις; Για να μην τελειώσει το Ελληνικό…».

Και ο Λαζόπουλος ως χήρα Μήτση απαντά: «Κατάλαβα. Αυτός βίαζε παιδιά για να σταματήσει το Ελληνικό, μετά από χρόνια που θα ξεκίναγε το Ελληνικό. Γιατί το ήξερε ότι θα σταματήσει κι ότι μπορεί να κολλήσει και σου λέει "δεν τραβάω να βιάζω παιδιά να το ξεκολλήσουμε αργότερα;"».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM