Μπιμπίλας: «Ο κ. Λιγνάδης ήταν συνήθως σε σημαντικές θέσεις, ενώ εμείς ψάχναμε για δουλειά»

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε συνέντευξή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και στα σχόλια που έγιναν για την υπερασπιστική γραμμή του.

Ο κ. Μπιμπίλας χαρακτήρισε «άδικη» την επίθεση που έγινε στο σωματείο από την υπερασπιστική γραμμή του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη. «Νιώθω αμηχανία, όμως από την άλλη μεριά η άδικη επίθεση που έγινε στο σωματείο μας από την υπερασπιστική γραμμή του κ. Λιγνάδη μας έκανε να απορήσουμε.

Όμως, η αγάπη που εκδηλώθηκε από τεράστιο πλήθος κόσμου μού δημιούργησε συναισθήματα αγάπης –όχι δικαίωσης, γιατί πάντα ήξερα τι είμαι και ποιος είμαι– και ζεστασιά. Δεν ένιωσα ούτε αγανάκτηση ούτε θυμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Για τις συμμετοχές του Δημήτρη Λιγνάδη στα θέατρα, ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε: «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν συνήθως σε σημαντικές θέσεις, ενώ εμείς, οι περισσότεροι ηθοποιοί δηλαδή, ψάχναμε για δουλειά. Αυτό δεν είναι κακό, αν σου προσφέρεται η εργασία. Στο θέατρο, όπως και σε πολλούς άλλους χώρους, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περισσότερες γνωριμίες, που ελίσσονται. Ο Δημήτρης, λοιπόν, ήταν από αυτούς τους τυχερούς ανθρώπους, που, από τότε που βγήκε, συνήθως ήταν σε θέσεις, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM