Μαριάννα Τουμασάτου: Η συγκίνηση για τον «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Τα πρώτα της βήματα κάνει στην παρουσίαση η Μαριάννα Τουμασάτου - Τι δήλωσε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από ανθρώπους του θεάτρου

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου με νέο, ανανεωμένο look ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», όπου και μίλησε για τα πρώτα βήματα που κάνει στην παρουσίαση μέσα από την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου». Η ίδια στάθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έρχονται στο προσκήνιο από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Με αφορμή τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε στην ηθοποιό φωτογραφίες από την οικογένειά της. Η ίδια βλέποντας τις εικόνες αυτές δήλωσε: «Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τρυφερή και αγαπησιάρα. Kαι πολύ επίμονη. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου έχουν τρελαθεί με την κόρη μου. Οι γονείς μου μοιάζουν μεταξύ τους. Κάποτε κάποιος τη ζήτησε σε γάμο από τον πατέρα μου γιατί την πέρασε για αδελφή του. Η μητέρα μου έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Ο μπαμπάς μου όταν τραγουδάει, νομίζεις ότι στρίβει τρόλεϊ».

Η θέση της ηθοποιού για τις καταγγελίες

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία έχει εκφράσει ανοιχτά τη θέση της για τις καταγγελίες που λαμβάνουν χώρα στον χώρο του θεάτρου, δήλωσε πως «πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή».

Τέλος, συγκινημένη μίλησε για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον «Μελέτη» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», τον οποίο και γνώρισε σε ηλικία 11 ετών. «Στα γυρίσματα διαβάζαμε τα μαθήματα του σχολείου» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «είναι καλός άνθρωπος, έχει αντρίκια ψυχή».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM