Λευτέρης Ελευθερίου για Κώστα Δόξα: «Δεν είμαι δικαστής, δεν μπορώ να βγάλω απόφαση...»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την καταγγελία εις βάρος του Κώστα Δόξα

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος συμμετέχει αυτή την περίοδο στο «YFSF», παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το σόου μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο ηθοποιός για το αν λείπει ο Κώστας Δόξας από το «YFSF», δήλωσε: «Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το τι είναι σωστό και τι όχι. Μέσα σε πέντε ώρες όμως εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή. Θεωρώ πως ένα από τα τεράστια σφάλματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όταν το #metoo αποκτήσει το μέγεθος που του πρέπει είναι το πόσο μπορεί να "δικάσει" στιγμιαία. Όταν η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τεράστιες επαναστάσεις όπως αυτή, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

«Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, γλυκύτατος άνθρωπος, που δεν εκκρεμούσε καμία καταγγελία εις βάρος του από συναδέλφους, γιατί οι περισσότεροι που μπήκαν, και καλώς μπήκαν, στα βαγόνια του #metoo είχαν και μια τεράστια ουρά καταγγελιών και από συνεργάτες τους. Είναι τόσο νωπό όλο αυτό… Ο χρόνος θα δείξει» πρόσθεσε.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ίδιο θέμα και δήλωσε επίσης πως «ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του, καλό θα ήταν να το κρατήσουν μεταξύ τους. Οδηγήθηκαν στα δικαστήρια το 2017».

«Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα, καλά έκανε… Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM