Κονδυλάτος: Αυτό είναι το σπίτι του πρώην παίκτη του «Survivor»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Survivor» και άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος ξενάγησε τη Νάνσυ Παραδεισανού στο εντυπωσιακό σπίτι του και μίλησε για τους συμπαίκτες του στο «Survivor».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το "Survivor". Η φιλία είναι κάτι το οποίο προκύπτει όταν δύο άνθρωποι έρχονται κοντά. Όταν πάει ο ένας κοντά στον άλλον, αυτό είναι παραίσθηση. Το τέλος κάποιων πραγμάτων δείχνει πολλά για το τι ήταν αυτό.

Με τον Τριαντάφυλλο είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, ειδικά την τελευταία περίοδο. Δεν μου άρεσε που δεν του έδωσαν φαγητό, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, αλλά έχουν γίνει και άλλα πράγματα που δεν συμφωνούσα. Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αυτή τη διατροφή, που αποκαλεί ο ίδιος ότι είναι vegan, αυτό ήταν μια δική του απόφαση. Σεβαστό, δεν τον πίεζε κανείς. Όταν εμείς πιάναμε ψάρια, που ήταν έξτρα από τις προμήθειες που παίρνουμε από την παραγωγή, μας έπαιρνε παραπάνω από την προμήθεια.

Δεν είναι σωστό το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ξέρεις ότι συμμετέχεις σε ριάλιτι και είσαι και άνθρωπος της δουλειάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM