«Παρά πέντε»: Η παρέα ξανά μαζί 16 χρόνια μετά!

Τι δήλωσαν οι γνωστοί ηθοποιοί 

Δεκαέξι χρόνια μετά, η παρέα του «Παρά πέντε» ενώνεται ξανά για τις ανάγκες γυρισμάτων και μιλούν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το αν υπάρχει ενδεχόμενο στο μέλλον για τηλεοπτική επανένωση.

Να σημειωθεί πως το μόνο σίγουρο είναι πως την αγαπημένη παρέα θα τη δούμε ξανά στους δέκτες μας μέσα από το «Celebrity Game Night», με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.

Οι ηθοποιοί μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Mega για τη σειρά, που μέχρι και σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τηλεθεατών μέσα από τις επαναλήψεις. «Το έχω δει το “Παρά πέντε” τώρα που ξαναπαίζεται. Το καταλαβαίνω και από το Instagram ότι ξαναπαίζεται. Μεγαλώνει μια καινούρια γενιά τώρα η σειρά, και αυτό είναι υπέροχο. Είχε ποιότητα και το χιούμορ του είναι διαχρονικό. Είναι φοβερό γιατί πέρασαν 16 χρόνια και συναντώ τώρα παιδιά στον δρόμο που βλέπουν για πρώτη φορά το “Παρά πέντε”» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Το 2005 ξεκινήσαμε, πριν από 16 χρόνια. Χαίρομαι πολύ τώρα που βρισκόμαστε, είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι πρωταγωνιστές από το Παρά Πέντε

«Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε η καραντίνα μετά. Ήταν μια καταστροφική συνάντηση» είπε από την πλευρά του, αστειευόμενος, ο Αργύρης Αγγέλου.

«Θα ήθελα να ξαναγραφτεί ένα επεισόδιο» είπε ο Γιώργος Μαρίνος, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Αγγελική Λάμπρη, ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε πως είχε πει στον Γιώργο Καπουτζίδη όταν τελείωσε το «Παρά πέντε» να «κάναμε μια ωραία ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM