Άννα Μαρία Βέλλη: «Η μεταστροφή της Μαριαλένας είναι η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο "Survivor"»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» παραχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή «Love it»

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του «Survivor», Άννα Μαρία Βέλλη, μίλησε για τις ίντριγκες που δημιουργεί ο Αλέξης Παππάς αλλά και για την επιρροή που ασκεί πάνω στη Μαριαλένα ο Σάκης Κατσούλης.

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε:

«Εγώ πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα, αλλά τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα εάν μου έλεγαν ότι ήταν πρόταση του Αλέξη να μην παίξουν. Έκαναν άκυρες συζητήσεις την ώρα του αγώνα και ξενέρωναν όταν παίρναμε τον πόντο. Είπα στον Αλέξη ότι δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη για πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει, ανεξαρτήτως αν πριν από μία ώρα έλεγε το αντίθετο. Η φράση "γύρισε την μπιφτέκα" δεν ταιριάζει στον Αλέξη, έχει καεί κι έχει γίνει κάρβουνο».

«Ο Ταβλαδάκης μάς είχε πει ότι έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες»

Και συνέχισε: «Ο Σάκης δεν κοίταζε τον Νίκο στα μάτια και τον έλεγε "ψεύτη" και ένα λεπτό μετά παραδέχτηκε ότι τα είπε. Άκουσα τον Σάκη που έλεγε στον Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και δεν θα τον κοιτάνε στα μάτια και θα τον φτύνουν. Ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα όταν δεν καταγράφουν οι κάμερες. Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα μιλάει έτσι για έναν άνθρωπο που ήταν τόσο κοντά. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πατρονάρω συμπεριφορές στον Νίκο, έχουμε τσακωθεί. Ο Ταβλαδάκης μάς είχε πει ότι έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά και ο James με τον Νίκο. Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει».

«Ο Σάκης ήξερε πώς να χειριστεί τη Μαριαλένα»

«Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Ο Σάκης ήξερε πώς να τη χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος του. Η μεταστροφή της Μαριαλένας είναι η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο "Survivor". Όταν είχε μπει ο Σάκης στο παιχνίδι, του είχα πει για πλάκα "της την πέφτεις" και μου είπε "ναι, για πλάκα". Έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά. Εάν θέλουν να τα ξαναβρούν, τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου. Δεν ξέρω πώς έχει παιχτεί στο μοντάζ, δεν υπάρχει περίπτωση να έκρυψα το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας. Η Ελευθερία κοιτάει πάντα τον Αλέξη και παίρνει τον λόγο ο Αλέξης. Το έχει πει και μόνη της ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Έχω πει στην Ελευθερία ότι πρέπει να αποκτήσει κάποια δικαιώματα απέναντι στους ανθρώπους που τη χειρίζονται. Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται απέξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα από αυτά που της έλεγε η Ελευθερία για μένα. Θα ήθελα να πάρει το έπαθλο ο Νίκος» δήλωσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM