«MasterChef» – Κωνσταντίνα: «Θεωρώ δεδομένο ότι θα φτάσει στον τελικό η Μαργαρίτα»

«Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής – Όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του «MasterChef»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τετάρτης (31/3) η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, την οποία είδαμε να αποχωρεί στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef».

Η ίδια μίλησε για την κακή ψυχολογία της κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως στον φετινό κύκλο του διαγωνισμού τον κύκλο θέλει να κατακτήσει μια γυναίκα.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου μέσα στον διαγωνισμό»

Αρχικά, είπε: «Η Μαρίνα έγινε φίλη μου μέσα στον διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, τα βρίσκουμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, με συμβούλευε μαγειρικά. Για μειονεκτήματα δεν μου είπε ποτέ τι να κάνω».

«Όλοι θα έπρεπε να παίζουν όπως έπαιξα κι εγώ εκείνη τη μέρα»

«Τα μειονεκτήματα τα έδωσα σε αυτά τα οκτώ άτομα γιατί τα θεωρούσα πιο καλά μαγειρικά και οι δικαιολογίες που είχα δώσει ήταν αληθινές. Όλοι θα έπρεπε να παίζουν όπως έπαιξα κι εγώ εκείνη τη μέρα» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

«Το περίμενα ότι θα κατέβω να μαγειρέψω»

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου συνέχισε λέγοντας: «Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με τη Μαρίνα και τον Παύλο. Το περίμενα ότι θα κατέβω να μαγειρέψω. Ψυχολογικά, όμως, με είχε πάρει από κάτω εκείνη τη στιγμή, δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία. Ο Τζιοβάνι δεν ήθελε να με κατεβάσει κάτω, απλώς ήθελε να σώσει τη Μαργαρίτα».

«Για νικητή θέλω γυναίκα»

Και πρόσθεσε: «Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα. Πολύ καλός μάγειρας είναι και ο Νίκος. Για νικητή όμως θέλω γυναίκα». Τέλος, κατέληξε: Η Μαργαρίτα έχει πραγματικά ταλέντο και το θεωρώ δεδομένο ότι θα φτάσει στον τελικό».

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM