«Survivor» – Μητέρα Μαριαλένας: «Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου»

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη του «Survivor» υποστηρίζει πως «παίζονται παιχνίδια στην πλάτη» της κόρης και γι' αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα

Η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», θέλοντας να αποκαταστήσει τα πράγματα αναφορικά με το αν η κόρη της διατηρεί ή όχι σχέση με τον Σάκη Κατσούλη εντός του «Survivor».

Η κυρία Χαραλαμποπούλου μάλιστα, θέλησε να πει πως τα δάκρυα της Μαριαλένας, που τόσο πολύ έχουν συζητηθεί, δεν είναι ερωτικού χαρακτήρα προς τιν Σάκη.

Επιπλέον, η ίδια αναφέρει πως η οικογένεια της παίκτριας με εκείνη του Σάκη, γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στην Κύμη, ωστόσο, δεν υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους»

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Μαριαλένας είπε: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου».

«Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος»

Και εξήγησε: «Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν και άλλοι παίκτες.

«Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά : «Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρισε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

«Η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη»

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο "Survivor" και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM