Χρανιώτης: Θετικοί στον κορονοϊό η σύζυγος και ο γιος του

Χρανιώτης Αβασκαντήρα γιος
© Instagram

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, αλλά και ο σχεδόν 1 έτους γιος τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού μέσω μιας φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέφερε πως εκείνη αλλά και ο γιος της αντιμετωπίζουν ήπια συμπτώματα.

H ανάρτησή της

«Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρό σου…στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς (μαμά και γιός) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές, μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο».

Γεωργία Αβασκαντήρα post covid
© Instagram

Η απώλεια του πατέρα του

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Χρανιώτης είχε αποκαλύψει πως ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή, καθώς κόλλησε κορονοϊό. 

«Κόλλησε κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα πριν "φύγει" και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πήγα και παρακάλεσα να μπω στον θάλαμο που ήταν και έκανε την αιμοκάθαρση, το οποίο δεν γίνεται. Κάτι κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου "φεύγει"… Οπότε μπήκα, του κράτησα το χέρι, του μίλησα. Ήταν πιο δύσκολη η επικοινωνία μας, γιατί ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Άκουγε και προσπαθούσε όμως να μιλήσει και μετά πήγε να κάνει μια αξονική τομογραφία και την ώρα που εγώ διάβαζα κάτι παραμύθια σε παιδάκια στην Κηφισιά, "έφυγε"» είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα