«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πνίξει τον Μελέτη

Μιλτιάδης Μελέτης άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο Μιλτιάδης έχει αρχίσει να χάνει ξανά τα λογικά του στις «Άγριες Μέλισσες» και το μόνο που θέλει είναι να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Γιάννου, γεγονός που τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Μελέτη.

Ο ίδιος έχει διακόψει τη φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα να βλέπει τον αδικοχαμένο γιο του σε οράματα, στα οποία ο Γιάννος τού δηλώνει πως οι δολοφόνοι του είναι οι Σεβαστοί.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιλτιάδης έχει έρθει πολλές φορές σε έντονη σύγκρουση με τον Δούκα σχετικά με τον αγροτικό συνεταιρισμό, κάτι που εξαγριώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο. Έτσι, ο Δούκας καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για να διευθετήσουν το θέμα με τον Μιλτιάδη. Ωστόσο, ο Κωνσταντής θα εναντιωθεί στον πατέρα του, λέγοντας πως δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή σε ό,τι και αν ετοιμάζει ο Δούκας.

Μιλτιάδης Δούκας Άγριες Μέλισσες
© ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «TV24», ο Μελέτης ψιθυρίζει στο αυτί του θείου του, Μιλτιάδη: «Ο Γιάννος τα έκανε πάνω του πριν τον σκοτώσω». Σκοπός του Μελέτη είναι να εξαγριώσει τόσο πολύ τον Μιλτιάδη, ώστε να του επιτεθεί σε δημόσιο χώρο και να δουν όλοι ότι είναι επικίνδυνος και χρειάζεται νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Θέλει να τον κάνει να φανεί ο τρελός της ιστορίας.

Ο Μιλτιάδης, ακούγοντας τον Μελέτη να υπερηφανεύεται για τον φόνο του Γιάννου, τον αρπάζει γεμάτος οργή και μίσος για να τον πνίξει. Η κρίση του είναι θολωμένη και δεν ξέρει τι κάνει από την αγανάκτηση για τα εγκλήματα των Σεβαστών που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Ωστόσο, δεν θα καταφέρει να τον σκοτώσει, καθώς τους χωρίζουν οι υπόλοιποι.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα