«Survivor»: Τι θα γίνει μετά τον τραυματισμό του Μπάρτζη;

Νίκος Μπάρτζης
Survivor Greece

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» που παρακολουθήσαμε ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό μετά το αγώνισμα επάθλου φαγητού. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της μπλε ομάδας τραυματίστηκε στο πόδι και εξαιτίας αυτού αναγκάστηκε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

 

Ο Μπάρτζης δεν θα αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, αλλά θα μείνει εκτός αγωνισμάτων για μια εβδομάδα

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» και πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αυτής, Έλενα Πολυκάρπου, προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις για την πορεία του Νίκου Μπάρτζη στο ριάλιτι επιβίωσης μετά τον τραυματισμό του.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η ίδια, οι ειδικές εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν έγιναν, ο Νίκος Μπάρτζης είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να απέχει για λίγο από τον στίβο μάχης.

«Ο Νίκος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Έκανε ειδικές εξετάσεις στο πόδι του και είναι καλά. Για μια εβδομάδα θα παραμείνει εκτός και μετά θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής του Open.

Νίκος Μπάρτζης
Survivor Greece

Η ίδια μάλιστα, έσπευσε να επισημάνει πως αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι δύσκολη για τον παίκτη, μιας κι εκείνος έχει μάθει να αγωνίζεται και για αυτό θα δυσκολευτεί να παραμείνει στον πάγκο. Η Έλενα Πολυκάρπου κατέληξε λέγοντας: «Θα τον δείτε να ζορίζεται αυτήν την εβδομάδα».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα