«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Γραμματικός μαθαίνει την αλήθεια για την Πηνελόπη και τον Μελέτη

Πηνελόπη και Γραμματικός από τις Άγριες Μέλισσες
Φωτογραφία: Youtube

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για την πετυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», καθώς σημαντικοί χαρακτήρες της σειράς έχει γίνει γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο. Ένας από αυτούς είναι και ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, ο οποίος στήριξε την Λενιώ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δίκη του Βόσκαρη. 

Ο ίδιος θέλοντας να μάθει τον πραγματικό λόγο που τον χώρισε η Πηνελόπη, οδηγείται στον γυναικολόγο της. Εκείνος του απαντά στα ερωτήματά του: «Σε αυτά που με ρωτάτε μόνο η γυναίκα σας μπορεί να σας απαντήσει»… Η απάντηση αυτή βάζει σε σκέψεις τον Αλέξη και έρχεται αντιμέτωπος ξανά με την Πηνελόπη.

Τη βρίσκει και της λέει πως αποφάσισε να φύγει γιατί το παιδί που έχασε δεν ήταν δικό του, αλλά του Μελέτη γιατί πλάγιασαν μαζί και εκείνη, αντί να του απαντήσει, σκύβει το κεφάλι και είναι σαν να δέχεται τα πάντα.

Πηνελόπη και Μελέτης
Φωτογραφία: Instagram

Η αντίδρασή της εξοργίζει τον Γραμματικό, που της λέει: «Είσαι τελικά μια πραγματική Σεβαστού και νόμιζα ότι ήσουν διαφορετική»… Λίγο αργότερα ο Γραμματικός συναντά τον Μελέτη και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα.

Ασημίνα και Δρόσω αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν σταματούν εκεί... Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ασημίνα και τη Δρόσω να έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους.

Με τη σειρά της η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει όμως με την συζήτηση που θα έχουν;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα