Eurovision 2021 - Tελικός: Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος;

Στεφανία Eurovision 2021
Φωτογραφία: Twitter

Η Ελλάδα και η Κύπρος, μετά και τη διεξαγωγή του β' ημιτελικού, βρίσκονται στον τελικό της Eurovision που διεξάγεται στο Ρότερνταμ. H Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού, αντίστοιχα, θα ανέβουν στη σκηνή και θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το ευρωπαϊκό κοινό. 

Οι δύο ερμηνεύτριες εντυπωσίασαν με τα acts τους. Δίχως ίχνος άγχους και με τον δυναμισμό που τη διακρίνει εμφανίστηκε on stage και «σάρωσε» με την υπέροχη φωνή της η πιο νεαρή τραγουδίστρια του διαγωνισμού, Στεφανία, ενώ τα βλέμματα τράβηξε με τη φλογερή εμφάνισή της και η Έλενα Τσαγκρινού.

Έλενα Τσαγκρινού στη Eurovision
Φωτογραφία: Twitter

Ποια θα είναι η σειρά εμφάνισης στον τελικό

Η Ελλάδα, με τη Στεφανία, θα εμφανιστεί στη 10η θέση του τελικού, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία. Ενώ η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού, θα ανοίξει τη βραδιά και θα εμφανιστεί στην 1η θέση.

1. Κύπρος 14. Μολδαβία
2. Αλβανία 15. Γερμανία
3. Ισραήλ 16. Φινλανδία
4. Βέλγιο 17. Βουλγαρία
5. Ρωσία 18. Λιθουανία
6. Μάλτα 19. Ουκρανία
7. Πορτογαλία 20. Γαλλία
8. Σερβία 21. Αζερμπαϊτζάν
9. Ην. Βασίλειο 22. Νορβηγία
10. Ελλάδα 23. Ολλανδία
11. Ελβετία 24. Ιταλία
12. Ισλανδία 25. Σουηδία
13. Ισπανία 26. Άγιος Μαρίνος

Υπενθυμίζουμε πως στον τελικό του διαγωνισμού θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα ερμηνεύσει το «My number one», ενώ και άλλοι τέσσερις παλιοί νικητές του διαγωνισμού θα ερμηνεύσουν τα δικά τους κομμάτια. Μέχρι στιγμής, τα στοιχήματα κατατάσσουν τη Στεφανία στην 11η θέση και την Έλενα Τσαγκρινού στην 9η, ενώ το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Μάλτα. 

Tο πολύ χορευτικό «Je me casse», με την Destiny, υπενθυμίζουμε πως παρουσιάστηκε τελευταίο στον πρώτο ημιτελικό της περασμένης Τρίτης. Η εκπρόσωπος της Μάλτας δημιούργησε πολλές προσδοκίες πριν καν φτάσει στο Ρότερνταμ, με τα στοιχήματα να της δίνουν την πρωτιά, ενώ τις εντυπώσεις έχουν κλέψει τόσο η Ελβετία όσο και η Ιταλία.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα